PARTNERS

 

Företaget har ett brett byggkunnande av både nybyggnationer, om- och tillbyggnader.
För att säkerhetsställa kompetens och kvalitet finns ett samarbete med en del andra företag.
Av de företag vi ingår samarbete med, kan nämnas:

 

Vår försäljning och tillverkning ligger i Vimmerby. Vi tillverkar betongelement, plintgrunder och andra betongprodukter för lantbruk, bostäder/villor och industri. Kvalitet och ytfinish är Vimmerby Prefab Betongs kännetecken för att möta upp kundens idéer och förväntningar.

   

Carlenskogs Byggcenter är en bygghandlare som säljer i första hand till byggbranschens fackmän, men även till privatpersoner.

    

Driver utvecklingen i mjölkproduktion. Arbetar för att ge mjölkproducenter stöd i att producera kvalitetsmjölk i en förbättrad miljö, med friskare djur och förbättrad lönsamhet.

    

Ett företag med gamla anor och mångårig erfarenhet. Erbjuder tekniska lösningar för såväl djuren som människorna. Enmansföretaget har förvandlats till ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen.

   

Myresjöhus erbjuder dig färdiga hus, med personliga valmöjligheter, arkitektoniskt genomtänkta områden där du och din familj kan trivas.

    

Sveriges trendigaste hustillverkare! Trivselhus är idag en av de största styckehustillverkarna på den svenska marknaden.

    

 Kindabetong AB

Utför betongarbeten, samt mark- och anläggningsarbeten.

KONTAKTA OSS


Välkommen att kontakta oss för att diskutera dina önskemål!

JS Byggnads AB Jarledal & Svensson
Kalmarvägen 1
590 40 Kisa

Telefon: 0494 - 10 366
Fax: 0494 - 10 858
E-post: info@jsbyggnads.se

Kontaktpersoner:
Lars-Göran Jarledal
Mobil: 0705 - 11 99 42
 
Fredrik Jarledal
Mobil: 0703 - 40 03 69